Снимки и подробни характеристики на Nokia Lumia 625

Снимки и подробни характеристики на Nokia Lumia 625
A A+ A++ A

Часове преди представянето на нещо, което Nokia определя като "голямо", в интернет се появиха официални снимки и подробни технически характеристики на Lumia 625 - очакваната звезда в днешното събитие. От@evleaks идват снимки, които показват смартфона в 5 различни цвята - оранжево, зелено, жълто, черно и бяло. Междувременно от финландското издание Puhelinvertailu се появи и списък с техническите характеристики на телефона, който потвърждава вече известното за него.

Lumia 625 ще е с 4,7" дисплей с резолюция WVGA и ще предложи двуядрен процесор Snapdragon S4 с честота 1.2GHz, 512MB RAM, 5MP (записва 1080р видео) и VGA камери, 8GB вградена памет, microSD слот и батерия с капацитет 2000mAh. Екранът на телефона ще може да се използва и с ръкавици, а освен това е най-големият досега в телефон на Nokia. Добавени са и LTE възможности. Според документа устройството ще е с двуцветен корпус, подобно на Lumia 620, а размерите му са 133,25 х 72,25 х 9,15 мм при тегло 159 г.

http://www.puhelinvertailu.com/uutiset.cfm/2013/07/22/puhelinvertailu_paljastaa_tassa_on_nokian_huominen_suuri_julkistus
https://twitter.com/evleaks

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници