Детайли за процесора на Moto X

Детайли за процесора на Moto X
A A+ A++ A

До премиерата на Moto X не остава много време и тогава ще научим всички детайли за телефона, но с наближаването й онлайн се промъкват все повече от тях. Вече стана ясно, че Google не се цели към най-високия клас смартфони по отношение на хардуера, като вероятно се надява да предложи устройството на ниска цена - вероятно под тази нa Nexus 4. Вече видяхме видео на устройството в действие, което демонстрира и новите възможности за гласово управление, но междувременно попаднахме на повече подробности за хардуера в телефона.

Те са под формата на изображения от приложението CPU-Z, което дава информация за хардуерните възможности на устройствата, и от видео, което също показва подобно приложение в действие. От снимките и видеото става ясно, че смартфонът ще заложи на двуядрен процесор Snapdragon S4 MSM8960 с честота 1.7GHz и графичен ускорител Adreno 320. На практика това е почти същият процесор като този в Nexus 4, но само с две ядра Krait, които работят при по-висока честота.

Кодовото име на устройството, изглежда, е Ghost, а номерът на модела за мрежата за AT&T е XT1058. По отношение на паметта ни очакват 2GB RAM и 16GB вградена, от която са достъпни около 12GB. Резолюцията на екрана е 1280 х 720 пиксела, а диагоналът му вероятно е около 4,7" - това показват други снимки. Както очакваме, устройството е снабдено с разнообразни сензори - освен обичайните сред тях са още барометър и термометър.

http://forums.androidcentral.com/moto-x/296771-moto-x-specs.html
http://www.droid-life.com/2013/07/15/moto-x-dominated-the-weekend-with-benchmarks-specs-motorola-hypebeasting-and-more/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници