Бойко Борисов: Приемам решението на Искра Фидосова да се оттегли

Бойко Борисов: Приемам решението на Искра Фидосова да се оттегли
Срещнах се и разговарях с г-жа Фидосова. Приемам нейното решение - да освободи и двата поста, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Срещнах се и разговарях с г-жа Фидосова. Приемам нейното решение - да освободи и двата поста,  заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за Агенция “Фокус”.

По-рано пресцентърът на ГЕРБ разпространи молбата на Искра Фидосова да бъде освободена от Изпълнителната комисия на ГЕРБ и като депутат от 42-рото Народно събрание, за да изчисти внушенията около името и работата си.

„Спекулациите и внушенията, които се тиражират в публичното пространство от определени кръгове, целят не само моето омаскаряване, но и дискредитирането на ГЕРБ. Убедена съм, че зад моето очерняне стоят накърнените интереси на определени лица и кръгове в държавата. Категорично заявявам, че ще се противопоставя на всички нечисти внушения и спекулации, свързани с мен. В работата си до сега съм се ръководела единствено и само от законите и няма да допусна да се злоупотребява с името ми и с това на партията“, се казва още в молбата на Искра Фидосова.

#Искра Фидосова #Бойко Борисов #ГЕРБ #Народно събрание #Фидосова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници