Станишев: Готови сме за разговор с ГЕРБ в Народното събрание

Станишев: Готови сме за разговор с ГЕРБ в Народното събрание
A A+ A++ A

Ние сме готови да водим разговор с партия ГЕРБ в рамките на Народното събрание. Ако искат в зала „Запад“, ако искат – в пленарна зала. Това каза лидерът на БСП Сергей Станишев след заседание на Изпълнителното бюро на партията, предаде агенция „Фокус“.

Няма как да подмина и това, което беше заявено от г-н Борисов последните дни – желанието за водене на диалог, каза Станишев. „Борисов заявява, че е готов за диалог с всички големи политически сили“, каза Станишев. По думите на лидера на БСП – най-вече десни и нацоналистически.

Още при провеждането на изборите ГЕРБ казаха, че ще искат тяхното касиране, каза Станишев. Конституционният съд по много категоричен начин отхвърли жалбата за касиране на изборите, каза още Станишев, като по думите му ГЕРБ се намира в много неудобно положение. 

За първи път България има програмно правителство. Когато беше избрано правителството, бяха набелязани основни приоритети. В много кратки срокове правителството ще има такава програма, която да представи пред Народното събрание, каза още Станишев.

#БСП #Станишев #Борисов #ГЕРБ #разговор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници