Британски депутати вземат кокаин в тоалетните на парламента

Британски депутати вземат кокаин в тоалетните на парламента
Сградата се охранява от близо 500 сътрудници на службите за сигурност, които щателно проверяват всички посетители. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Журналисти са намерили следи от кокаин в тоалетните в британския парламент, съобщи в. „Сън“, цитиран от БГНЕС.

За проверки в няколко десетки парламентарни тоалетни журналистите от изданието използвали специални тестъри, които откривали следи от кокаин.

Проверката в тоалетните чинии, в закачалките за тоалетна хартия и в сешоарите за ръце дала положителен резултат за наличие на кокаин в 9 тоалетни, в това число 3 дамски.

Показателно е, че наркотици са се употребявали и в такива зони, където може да влезе всеки посетител в сградата, дори да не е член на парламента.

Сградата се охранява от близо 500 сътрудници на службите за сигурност, които щателно проверяват всички посетители. Въпреки това журналистите от „Сън“ са успели да проникнат в забранените зони на парламента.

Изданието твърди, че е получило сигнал за употребата на кокаин от източник в Камарата на общините. Тоалетните в сградата се чистят редовно и това е дало основание на журналистите да предположат, че неизвестни лица са се дрогирали само няколко часа преди тайната проверка.

#Парламент #Великобритания #кокаин #проверка #Камарата на общините

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници