Иван Портних: Варна има нужда от по-динамично развитие

Иван Портних: Варна има нужда от по-динамично развитие
Портних е убеден, че с общите усилия – между общински съветници и народни представители, ще се работи единствено и само за развитието на Варна. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Това, което мога да обещая на варненци, е много работа, защото градът се нуждае от едно по-динамично развитие“, заяви новият кмет на Варна Иван Портних, предава „Фокус“.

Портних добави, че ще се работи активно по линия на европейските проекти, което ще доведе до качествената промяна в града.

Напластени са много проблеми – част от тях са дългогодишни. От първия ден ще фокусирам вниманието си върху бързото им разрешаване и разбира се - върху полагането на пътя за развитие на Варна занапред“, категоричен бе той.

Портних подчерта, че напълно разбира, че от днешния ден поема отговорността за развитието на Варна и че е пряко и лично отговорен за това.

Предстоят трудни решения, тъй като ситуацията и времето са трудни.

Портних е убеден, че с общите усилия – между общински съветници и народни представители, ще се работи единствено и само за развитието на Варна.

Той допълни, че независимо от политическите пристрастия на народните представители, е необходимо да се обединят усилията за подобряване качеството на живот във Варна, и отбеляза, че от Варна има двама министри, а освен това Пламен Орешарски е бил избран за депутат отново от града.

Сигурен съм, че ще намерим общия подход, общата визия и общите идеи за развитието на града. Отново подчертавам, че разчитам много и на съдействието на варненските депутати, за да получи Варна своя по-добър път на развитие“, каза още Иван Портних.

#Иван Портних #кмет #Варна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници