Илхан Кючюк, ДПС: Младите хора от партията искат Орешарски

Илхан Кючюк, ДПС: Младите хора от партията искат  Орешарски
Младите хора от ДПС излязоха с категорична оценка, че правителството на Пламен Орешарски трябва да продължи да изпълнява възложените задачи от страна на българските граждани, заяви председателят на младежката организация на ДПС Илхан Кючюк.
A A+ A++ A

Младите хора от  ДПС излязоха с категорична оценка, че правителството на Пламен Орешарски трябва да продължи да изпълнява възложените задачи от страна на българските граждани, заяви председателят на младежката организация на ДПС Илхан Кючюк на брифинг след Националния младежки съвет на партията в Шумен, предаде радио „Фокус”-Шумен.

"Правителството на Пламен Орешарски може да гарантира стабилността и просперитета на България в оставащия период, независимо колко дълъг ще е той. Ние искаме правителство на интелекта с премиер Пламен Орешарски, а не премиер като Бойко Борисов, който ще говори и няма да върши нищо. За времето, с което разполагаше това правителство, то успя да направи това, което Бойко Борисов не успя за почти четири години", посочи Илхан Кючюк.

Той заяви, че Пламен Орешарски е извоювал 100 милиона лева за младежка гаранция, които ще бъдат използвани за справяне с младежката безработица.

#Илхан Кючюк #ДПС #Пламен Орешарски #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници