Зам.-председателят на „Атака“: ГЕРБ плащат на протестиращите пред Министерски съвет

Зам.-председателят на „Атака“: ГЕРБ плащат на протестиращите пред Министерски съвет
Чуколов се оплака, че протестиращите планират акциите си, без да се съобразяват с регламента на Столична община. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Атака“ има множество конкретни данни за това, че тези, които бяха спрени по пътя им към властта от Волен Сидеров, плащат хонорари на протестиращите. ГЕРБ плащат, за да радикализират протестите, заяви зам.-председателят на националистите Десислав Чуколов на среща с председателя на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) Жан-Клод Миньон, съобщава OFFNews.

Според „Атака“ демонстрантите, които всяка вечер се събират пред Министерския съвет, нарушават Закона за събранията, митингите и манифестациите.

Чуколов се оплака на Миньон, че протестиращите планират акциите си, без да се съобразяват с регламента на Столична община. Той подчерта, че макар много хора да считат протестите за „симпатични“, на 17 юни демонстранти са изпотрошили централата на партията и са нанесли телесни повреди на депутат от „Атака“.

На среща с ГЕРБ по-рано в четвъртък Жан-Клод Миньон коментира, че не разбира подкрепата, която крайно дясната „Атака“ оказва на лявото правителство на Пламен Орешарски.

#Атака #Волен Сидеров #ГЕРБ #Денислав Чуколов #Жан-Клод Миньон #Миньон #Министерски съвет #ПАСЕ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници