Петър Кънев е избран за зам.-председател на Асамблеята на ПАЧИС

Петър Кънев е избран за зам.-председател на Асамблеята на ПАЧИС
Ръководителят на делегацията на Народното събрание в Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо сътрудничество (ПАЧИС) Петър Кънев беше избран за заместник-председател на Асамблеята. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ръководителят на делегацията на Народното събрание в Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо сътрудничество (ПАЧИС) Петър Кънев беше избран за заместник-председател на Асамблеята, съобщиха от Народното събрание.

София е домакин на 41-вото пленарно заседание на Генералната асамблея на ПАЧИС на 10 и 11 юли 2013 г. За заместник-председатели на ПАЧИС бяха избрани и Неджин Четинкая (Турция), Давид Саганелидзе (Грузия) и Влад Нистор (Румъния), а за заместник-председател по финансовите въпроси Олена Нетецка (Украйна).

Участниците в 41-вото пленарно заседание на Генералната асамблея на ПАЧИС решиха да бъде предоставен статут на наблюдател в Асамблеята на Парламентарната конференция на Балтийско море.

Те утвърдиха протокола от Четиридесетото пленарно заседание на Генералната асамблея и се запознаха с отчета за дейността на ПАЧИС през последните шест месеца.

41-вото пленарно заседание на Генералната асамблея на ПАЧИС продължава с обща дискусия на тема „Туризмът като важен фактор за икономическия растеж и сътрудничеството в региона на ЧИС“.

#Петър Кънев #Народното събрание #ПАЧИС #Балтийско море #Грузия #Румъния #Украйна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници