Димчо Михалевски: Поставят се последните метри ограждения на „Тракия“

Димчо Михалевски: Поставят се последните метри ограждения на „Тракия“
Михалевски отбеляза, че има случаи на изградени републикански пътища по ОП „Регионално развитие”, които след една-две години вече са с дефекти. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Днес се поставят последните метри от т. нар. „заешка ограда“ на автомагистрала „Тракия“ и на практика съоръжението вече е готово“, каза депутатът от Коалиция за България Димчо Михалевски, предава БГНЕС.

Срокът за откриването на последния лот от магистралата – 15 юли, ще бъде спазен, като е възможно още в петък да бъде отворен за движение, коментира Михалевски.

„Има идея да поканим всички живи министри, свързани със строителството на магистралата, както и ръководители на пътната агенция, за да засвидетелстваме уважение към тях“, сподели депутатът.

Той видя и поука в 40–годишното изграждане на съоръжението. Според него в последните години е била наложена практика на дъмпинг на цените и изпълнителите на подобни обекти са спестявали от качествени материали при строежите.

Михалевски отбеляза, че има случаи на изградени републикански пътища по ОП „Регионално развитие“, които след една–две години вече са с дефекти.

#автомагистрала "Тракия" #Димчо Михалевски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници