Ники Михайлов не тренира с „Твенте“, преговарял с „Фиорентина“

Ники Михайлов не тренира с „Твенте“, преговарял с „Фиорентина“
Явно „Фиорентина“ предлага добри условия на българина, тъй като той вече заяви, че ще напусне сегашния си тим само при изгодна оферта за него и „Твенте“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Българският национал Николай Михайлов преговаря за трансфера си във „Фиорентина“ и не тренира с „Твенте“, след като е получил почивка от ръководството на холандците, твърди журналистът от De Telegraaf Жероен Каптейнис в „Туитър“, предава БГНЕС.

В последните часове се появи информация, че италианският тим, изпуснал за малко участие в Шампионската лига, проявява интерес към вратаря на отбора от Еншеде.

Явно „Фиорентина“ предлага добри условия на българина, тъй като той вече заяви, че ще напусне сегашния си тим само при изгодна оферта за него и „Твенте“.

„Мениджърът ми влезе в конкретни преговори с два отбора, но все още няма да ги разкриваме. Искам да направя трансфера само ако задоволява персоналните ми изисквания, в никакъв друг случай. Не бързам да напускам. Винаги съм се наслаждавал на престоя в „Твенте“ и имам само още година договор, така че няма да е проблем за мен да остана“, заяви Михайлов преди дни.

Другият отбор с голям интерес към Михайлов вероятно е „Евертън“.

#Ники Михайлов #Фиорентина #Твенте

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници