Христо Бозов: Не признавам изборния резултат във Варна

Христо Бозов: Не признавам изборния резултат във Варна
Според Бозов ниската избирателна активност е довела до неистински вот и това се затвърждава от резултатите. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Участникът в балотажа за кмет на община Варна доц. Христо Бозов заяви, че не признава обявения изборен резултат във Варна, и посочи, че се е опитвал повече от месец да води изцяло позитивна предизборна кампания, съобщава „Фокус“.

„Исках да променим Варна и в България да настъпи промяна, но това не стана. Основната причина са опитите за очерняне, които се правеха постоянно през последния месец от моя политически противник“, подчерта Бозов.

Той добави, че никога не е водил негативна кампания срещу Иван Портних и никога не е купувал или продавал гласове.

„Всички от моя предизборен щаб искахме честни избори, защото наистина Варна има нужда от промяна, но си мисля, че с изборния резултат статуквото в града беше затвърдено“, каза още доц. Бозов.

Той обвини Янко Станев и Красен Кралев за лъжите и инсинуациите по негов адрес от последната седмица.

„Това са лични нападки на определени икономически групировки директно срещу мен, защото като зам.-кмет винаги съм бил принципен и не съм допускал нарушение на закона“, подчерта доц. Бозов.

Според него ниската избирателна активност е довела до неистински вот и това се затвърждава от резултатите.

„Исках да променя посоката на развитие на Варна, но това няма да стане. Нещо повече. В общината ще има повторна регерберизация, въпреки че през зимата хората със сила изгониха тази партия от властта“, смята доц. Бозов.

#Христо Бозов #Варна #кмет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници