Борисов: За да се разпадне ГЕРБ, трябва да се разпадна аз

Борисов: За да се разпадне ГЕРБ, трябва да се разпадна аз
Според Борисов отливът от ПП ГЕРБ, започнал от предишните избори досега, е резултат от дейността на много от областните ръководители на партията. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„За да се разпадне ГЕРБ, трябва да се разпадна аз. За да се разцепи ГЕРБ, това означава да се разцепя аз. За моя радост и за ужас на противниците ни, все още се намирам в цялост, така че ГЕРБ няма как да се цепи“, заяви пред БНР лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предава „Фокус“.

Борисов пожела успех на отцепниците от партията и увери, че те могат да считат, че молбите им да бъдат освободени като членове на ГЕРБ ще бъдат удовлетворени.

„Ако считат, че могат повече, нека да го докажат – това само може да ме радва. Аз считам, че излизането на тези хора е прибързано или те отдавна са целели да си направят свой проект, защото и на срещата с мен те видяха, че никой не ръководи партията освен мен“, коментира Борисов.

Според него отливът от ПП ГЕРБ, започнал от предишните избори досега, е резултат от дейността на много от областните ръководители на партията.

„Докато съм жив, аз ще давам насоките в ГЕРБ, какво да се прави. И за радост, и Цветанов, и всички, които са тук, на този етап считат, че моите действия са правилни. Всеки, който счита обратното, има възможност да направи свой политически проект и аз му пожелавам успех“, заяви Борисов.

#Бойко Борисов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници