Новият областен управител на Русе Венцислав Калчев е подал молба за освобождаване от шефски пост в БСП

Новият областен управител на Русе Венцислав Калчев е подал молба за освобождаване от шефски пост в БСП
Новият областен управител на Русе Венцислав Калчев днес официално встъпи в длъжност, предаде БГНЕС .
A A+ A++ A

Новият областен управител на Русе Венцислав Калчев днес официално встъпи в длъжност, предаде БГНЕС. Калчев бе посрещнат от досегашния екип в лицето на бившия губернатор Стефко Бурджиев и заместниците му Веско Маринов и д-р Андриан Райков заедно с кмета на Русе Пламен Стоилов и председателя на Общинския съвет проф. Васил Пенчев.

С менче с вода и пита по стар български обичай служителите на областна администрация пожелаха успех на новия областен управител. Стефко Бурджиев връчи официално ключа от кабинета на своя приемник, като му пожела много успех. Кметът подари картина със символа на Русе – Паметника на свободата, а заедно с това новият областен управител получи от официалните лица писалки, с които да разписва успешни проекти за града и региона.

„Благодаря за топлото посрещане и за подаръците, в които виждам дълбок смисъл и желанието на всички да работим заедно, за да продължим занапред това, което е започнато. Успехът идва тогава, когато човек ръководи отбор от хора, мотивирани за победа. Аз се надявам, че господин Бурджиев ми предава точно такъв отбор, който ще работи за просперитета на нашия регион“, каза Венцислав Калчев.

Той отново потвърди намеренията си да сформира силно лоби за Русе, за да се развиват добри проекти за бъдещето на региона. При встъпването си в длъжност Венцислав Калчев бе придружен от двама депутати от Коалиция за България - Екатерина Заякова и Добрин Данев.

Новият губернатор е областен председател на БСП в Русе, но е подал молба за освобождаването му от този пост. Дали тя ще бъде удовлетворена, все още не е ясно.

#Венцислав Калчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници