„Левски“ постави Капсула на времето под Сектор „А“

„Левски“ постави Капсула на времето под Сектор „А“
Капсулата на времето бе поставена в земята от младият талант на „Левски“ Антонио Вутов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ръководството на футболен клуб „Левски“ направи днес отливането на първия бетон в основите на новия сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“.

На тържествена церемония, на която присъстваха всички ръководители на „сините“ - Тодор Батков, Иво Тонев, Наско Сираков, Константин Баждеков, както и представители на първия отбор на 26-кратните шампиони в лицето на треньора Николай Митов и футболистите Антонио Вутов, Дъстли Мюлдер и Стефан Велев, бе направена първата стъпка по изграждането на новото съоръжение, което ще бъде с капацитет 6000 зрители и ще отговаря на всички изисквания на УЕФА за удобство на феновете. Изпълнител на поръчката на „сините“ за строеж е „Главболгарстрой“, предаде Sportal.bg

При отливането на първия бетон на сектора от името на шефовете на клуба и феновете на „Левски“ бе поставена специална капсула на времето с послание за бъдните поколения. Тя съдържа в себе си писмо от феновете на „Левски“, писмо от ръководството на клуба, медали от състезания, спечелени от „Сините“, шалче и значка на клуба. Тя бе поставена в земята от младият талант на „Левски“ Антонио Вутов.

#"Левски" #"Георги Аспарухов"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници