"Селтик" със специален поздрав за ЧРД на Стан

"Селтик" със специален поздрав за ЧРД на Стан
Стилиян Петров празнува 34-яи си рожден ден. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бившият капитан на "Селтик" Том Бойд поздрави чрез официалния сайт на шотландците Стилиян Петров по повод 34-ия рожден ден на бившия български национал.

Бойд, който беше капитан именно, когато Стенли бе в редиците на шотландците, ще участва в бенефиса на Петров на 8 септември на "Селтик Парк", предаде БГНЕС.

"Нямам търпение за мача, макар че ще е доста емоционално със Стилиян, който се завръща след проблемите си. Очакваме срещата и се надяваме да е поредното фантастично мероприятие за "Селтик". Имам много страхотни спомени със Стан и първият от тях е какъв велик футболист той бе за този тим. Дойде като младо момче, имаше нужда от време, но след това започна да показва класата, която всички знаеха, че има. Дори беше капитан на тима понякога", сподели Бойд.

"Той бе много уважаван и харесван от всички в клуба и ще го видите по отговора на играчите, които се отзоваха за бенефиса му - класата и калибъра им. Той заема сериозно място в историята на "Селтик" с изявите си и е обичан от много фенове на отбора", продължи бившият бранител на"Селтик".

"Новините, че е в ремисия бяха страхотни. Бори се здраво и за радост сега е добре. Всички се страхувахме от най-лошото, когато чухме такива новини, тъй като в клуба ни има няколко души, пострадали от болести като рака. Хора като Томи Бърнс, Бог да го прости. Така, че е страхотно, че Стилиян е в ремисия и нямаме търпение да говорим на "Селтик Парк" отново", каза още Бойд.

За финал той даде и пожеланието си към българина: "Така че много честит рожден ден на Стилиян. Опитва се да ме изравни - трудно ще го направи, но се приближава".

#"Селтик" #Стилиян Петров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници