Депутати от „Атака“ приеха ученици в парламента

Депутати от „Атака“ приеха ученици в парламента
проф. Станислав Станилов
A A+ A++ A

Народни представители от „Атака“ приеха ученици в парламента, предаде агенция „Фокус“.

Учениците членуват в асоциация и искат да ги признаят за неправителствена организация. Това е била една от темите на обсъждане по време на срещата.

„Дечицата изглеждаха много интелигентно, държаха се много културно и говореха умно. Те имат асоциация и искат да ги признаят за законна неправителствена организация. Даже имаше едно чудновато предложение – винаги когато заседава Министерският съвет, да има един ученик – член на Министерски съвет, което по Конституция не може да стане“, заяви проф. Станислав Станилов от „Атака“.

Станилов е сигурен, че „от срещата може да излезе нещо“. Той определи идеите на учениците като доста разумни, най-вече тази да имат час по гражданско общество, в който да общуват отблизо с учителите, както и идеята за промени в програмите и изваждането на излишни неща от програмите.

„Въпросът за излишността от учениците се разсъждава по един начин, от учителите – по друг. Аз се опитах да им обясня, че част от тези излишни неща в програмите, за които те казват, че никога няма да ги приложат в живота, са сложени там, за да развиват мисленето и умението, а не да се запаметяват и да отиват в живота“, посочи проф. Станислав Станилов.

#Станислав Станилов #Атака #Станилов #Министерски съвет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници