YouTube за Android ще се сдобие с нови мултитаскинг възможности

YouTube за Android ще се сдобие с нови мултитаскинг възможности
A A+ A++ A

Една от интересните функции, които от известно време Samsung добавя в своите телефони, позволява едновременното гледане на видео и извършването на други действия с телефона. Това е функция, която скоро може и да се появи в YouTube за Android, подсказва информация от потребител, който е поработил с новата версия. Според него тя ще позволи разполагането на възпроизвежданото видео в малък прозорец в долния ляв ъгъл на екрана, а потребителите ще могат да използват други приложения, докато го гледат.

Засега функцията работи само в това приложение, но е възможно до завършването на приложението тя да е активна навсякъде в системата. В допълнение, Google може да добави и опция за осигуряване на звук дори и приложението да е във фонов режим - например така може да продължите да слушате звука от дадено видео, докато правите нещо друго с телефона. Приложението се очаква в близкия месец и половина.

http://www.androidpolice.com/2013/07/02/upcoming-youtube-update-to-bring-multitasking-interface-background-audio-is-a-possibility-too/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино