Приложението "Влез в бюджета" спечели първия UniCredit App Challenge

Приложението "Влез в бюджета" спечели първия UniCredit App Challenge
A A+ A++ A

Идеята за мобилно приложение "Влез в бюджета" спечели първо място в конкурса за мобилни приложения и интерактивно съдържание UniCredit App Challenge, powered by Mobile Monday. Целта на разработката е да улеснява потребителите в следенето на личните финанси, покупките и тегленето на пари. Приложението позволява с едно движение разпределянето на получената от банката информация за извършени транзакции в бюджети за храна, разходи за кола, за образование и т.н. Ако успее да "влезе в бюджета си", клиентът получава бонус точки от банката и преференции. Екипът зад приложението получи награда от 3000 лева от УниКредит Булбанк и актуалния телефон HTC One.

Инна Тинова с идеята "На пазар с Donna" спечели второ място, 2000 лева и телефон HTC One S. "На пазар с Donna" е мобилен клуб за пазаруване, предлагащ продукти на марките, включени в каталог Donna на УниКредит Булбанк. На трето място се класира идеята "Get-a-credit", която улеснява кандидатстването за потребителски кредити в движение. Наградата на публиката и ултрабук HP ElitePad 900 спечели мобилното приложение на Благовест Димитров iDareU. Идеята му е да предизвиква потребители да правят неща, които им носят намаления, безплатни услуги или друг вид бонуси. Журито определи и специална награда за приложение за улесняване изпращането на дарителски SMS за кампаниите на DMS България. Победителят получи правото да избере кауза, на която банката да дари от негово име 500 лева.

Конкурсът UniCredit App Challenge се организира от най-голямата българска банка в партньорство с Mobile Monday и с медийното партньорство на Mobile Bulgaria. Наградният фонд е на стойност над 10 000 лева. Събитието събра най-добрите идеи за мобилни и уеб приложения в банковата сфера, които бяха оценени от професионално жури от представители на бизнеса и ИТ сектора с председател банкерът Левон Хампарцумян. Критериите за избор бяха приложимост, иновативност и потенциал за реализация. Журито се насочи към идеи, които да дават конкретни решения и реални ползи за банковия клиент.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино