Цветан Цветанов: Най-добре е изборите да са в края на септември

Цветан Цветанов: Най-добре е изборите да са в края на септември
Цветанов взе участие във форум в Банско. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Най-доброто решение за България в тази напрегната политическа ситуация е оставката на правителството. Трябва да се търси обществен консенсус за промени в изборния закон и скорошно провеждане на парламентарни избори до края на септември, заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в курорта Банско, където е лектор на двудневен форум „Новата политическа култура - предизвикателство пред политическите екипи".

В този форум участват над 250 жени от партията от областите Благоевград, Кюстендил, Перник и Кърджали, предаде "Стандарт нюз".

"Действията, които се предприемат от българската полиция са изключително адекватни, защото те винаги са най-потърпевши", коментира бившият вътрешен министър поведението на силите на реда по време на протестите.

Той изрази надежда, че полицията ще бъде винаги изключително внимателна и толерантна, но за голямо съжаление има политици като Волен Сидеров, които не зачитат труда на тези полицаи и търсят тази провокация, която ще им доведе повече избиратели, които да гласуват за тях.

Според него се допускат много слабости в парламента и в МВР, както и в реформите, които бяха направени.

"Показателен е фактът, че има повишаване на престъпността през последните месеци, което означава, че имаме демотивирани полицейски служители", подчерта Цветанов.

#Цветан Цветанов #ГЕРБ #Банко #МВР #Цветанов #Волен Сидеров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници