ВМРО: БСП капитулира пред циганската наглост

ВМРО: БСП капитулира пред циганската наглост
Въпросният мораториум е в разрез с всякаква инженерна, архитектурна и правна логика. Нещо повече - той е против тази логика и създава условия за непрекъснат бум и компромиси, твърдят от ВМРО. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Новосформираното правителство, съставено от БСП, ДПС и подкрепено от „Атака“, категорично показа, че не е експертно, съобщават от пресцентъра на ВМРО.

В изявлението се казва:

Първите стъпки на Народното събрание и настоящия Министерски съвет доказаха, че не трябва да получат и един ден толеранс - това е позицията на ВМРО – Българско национално движение по повод искането за налагане на мораториум върху заповедите за премахване на незаконни строежи.

Мораториумът е тотална капитулация на БСП пред циганската наглост, акт, който руши законността, дискредитира администрацията и съда и създава у цели групи от хора чувството за безнаказаност и слободия.

Вижда се, че управляващите директно защитават интереса на нарушителите, стимулират незаконното циганско строителство и подкрепят гражданите, които живеят единствено от социални помощи и социални плащания.

Вносителите на въпросния мораториум посочват, че това се отнася за „единствено жилище“.

Въпросният мораториум е в разрез с всякаква инженерна, архитектурна и правна логика. Нещо повече - той е против тази логика и създава условия за непрекъснат бум и компромиси.

Държавата дискриминира и с усърдие преследва българските семейства, които са си остъклили балконите или са си ремонтирали оградите на дворовете. За тях този мораториум обаче няма да важи.

#БСП #ДПС #Атака #мораториум #незаконно строителство #ВМРО

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници