Досегашният ЦСКА вече не съществува!

Досегашният ЦСКА вече не съществува!
A A+ A++ A

Досегашният футболен клуб ЦСКА вече не съществува, съобщи ТВ7. Треньорът на ЦСКА Христо Стоичков e обявил това преди началото на контролата на отбора срещу Светкавица (Търговище) в Етрополе. Стоичков е показал книгата на акционерите на ЦСКА, в която акциите са 6 милиона и 500 хиляди, които от днес са негово притежание.

Фирма „Титан” вече няма нищо общо с ЦСКА. Сега „армейците” трябва да намерят друг клуб от „А” група, с който да се слеят и да използват лиценза му за да може отборът да остане в елита. 

ЦСКА няма да играе в турнира Лига Европа. 

Вече бившите собственици на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов потвърдиха пред официалния сайт на ЦСКА, че всички акции на клуба вече са притежание на Христо Стоичков. Борисов и Иванов обявяват, че до решението се е стигнало след едномесечни разговори и заради натрупания негативизъм към ЦСКА. Действията се предприемат и заради тежкото финансово състояние, в което се намира ПФК ЦСКА ЕАД и натрупаните дела срещу дружеството през годините.

Двамата са категорични, че нямат никакви финансови претенции. Вече бившите собственици заявяват, че съдбата на ЦСКА и решенията за бъдещето на клуба ще се взимат само и единствено от Христо Стоичков. Димитър Борисов и Иво Иванов изразяват увереност, че ЦСКА ще продължава да бъде същата велика спортна институция от национален мащаб, каквато е била през всичките години от създаването й. 

(По агенция Фокус)

#ЦСКА #футбол #фалит

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници