Феновете на Левски: Не вярвайте на дюнер-националиста Сидеров!

Феновете на Левски: Не вярвайте на дюнер-националиста Сидеров!
A A+ A++ A

Националният клуб на привържениците на Левски София разпространи на страницата си във Фейсбук позицията до българските граждани, с която се противопоставя на внушенията, които Волен Сидеров прави, твърдейки, че футболните фенове на "сините" участват в престъпна организация за окървавяване на протестите в София:

Предлагаме на читателите пълния текст на позицията

Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП)

Позиция

Уважаеми дами и господа, НКП на "Левски" ви призовава да не се поддавате на внушенията, които Волен Сидеров от няколко дни се опитва на направи, твърдейки, че привържениците на "Левски" участваме в престъпна организация за окървавяването на протестите в София. Това е абсолютно безпочвено твърдение, което е плод на шизофреничния мозък на дюнер-националиста.

НКП и всички организирани фракции от Сектор Б абсолютно подкрепяме МИРНИЯ И СПРАВЕДЛИВ протест на българските граждани и се надяваме той да остане точно такъв!

Действията на Сидеров показват, че именно той търси провокации и желае да окървави улиците, чрез платени 95-килограмови „консуматори на пица”, които видяхме по снимките и по телевизиите. Агресивното поведение на 121-я депутат в парламента, по улиците и при президента, също е аргумент в полза на тезата, че Сидеров търси провокацията.

Още веднъж категорично заявяваме, че никой от нас, от нито една от фракциите на "Левски", не участва в платена схема за окървавяване на протестите. Това е факт, който е отлично известен и на органите на МВР. Нещо повече – полицията знае много добре кои са платените провокатори по улиците. Знаем го и ние, защото ги видяхме по снимките, лицата на хората, които от една седмица уринират върху сградата на Операта и не оставят хората в района на спокойствие.

Уважаеми дами и господа, убедени сме във вашата интелигентност и няма повече да разсъждаваме по темата „Сидеров”, защото той не заслужава ничие внимание.Вярваме, че няма да се поддадете на внушенията на един болен мозък и ще продължите да отстоявате исканията си, както го правите досега, защото в България трябва да се протестира срещу арогантността и лудостта в управлението, а Волен Сидеров и шайката му са изразител именно на тези състояния.

В заключение ще кажем само, че ИГНОРИРАНЕТО на Сидеров е плод на израстването на гражданското общество в България, а мястото на подобни болни мозъци е ПОД МАСАТА.

От името на всички организирани фракции на "Левски София"

#Левски #фенове #позиция #Сидеров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино