Депутат от БСП: Съсобственикът в СИК Бойко Борисов беше премиер, защо никой нищо не казва?

Депутат от БСП: Съсобственикът в СИК Бойко Борисов беше премиер, защо никой нищо не казва?
Кой в България прави проучване, кой решава някой дали е добър, или лош, след като по линия на специалните служби информацията е отлична?, пита Дъбов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Съсобственикът в СИК Бойко Борисов беше четири години главен секретар и още четири години министър-председател и никой не го повдига този въпрос, коментира депутатът от Коалиция за България Димитър Дъбов пред журналисти в парламента по повод предложението Иван Иванов да е зам.-министър на МВР, съобщава „24 часа“.

„Проучване по линия на ДАНС - отлично, проучване по линия на МВР - отлично. Кой в България прави проучване, кой решава някой дали е добър, или лош, след като по линия на специалните служби информацията е отлична. В един сайт някой написа нещо анонимно и му разказаха играта на този млад човек, завършил с отличие английска гимназия, завършил право, докторант, и му скриха топката. Това е абсолютно неприемливо за мен. Има институции, които проверяват, правят проучване и казват дали съответстваш, или не съответстваш да работиш в органите, както и с класифицирана информация“, заяви Дъбов.

#СИК #Бойко Борисов #Димитър Дъбов #Дъбов #ДАНС #Иван Иванов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници