Президентът Росен Плевнелиев: България може да се гордее с толкова демократичен, симпатичен протест

Президентът Росен Плевнелиев: България може да се гордее с толкова демократичен, симпатичен протест
България може да се гордее с толкова демократичен, симпатичен протест, който казва много на политиците с начина, по който се прави, с визията, с отношението, с характера, дори със смелостта - да бъдеш добър, интелигентен и да го покажеш на цялата нация.
A A+ A++ A

България може да се гордее с толкова демократичен, симпатичен протест, който казва много на политиците с начина, по който се прави, с визията, с отношението, с характера, дори със смелостта – да бъдеш добър, интелигентен и да го покажеш на цялата нация и на Европа.

Това каза пред журналисти президентът Росен Плевнелиев, след като откри ІХ конгрес на Съюза на ветераните от войните в България, предаде агенция „Фокус“.

Аз съм чисто по човешки много разчувстван от този уникален протест. Гордея се с начина, по който хората го правят – демократично, истински, с посланията, които те имат към всички политици.

Много се надявам хората да бъдат чути и този път политиците да вземат отговорни и ясни, и смели решения. Много е важно политическите лидери да чуват какво казват хората отвън, заяви още държавният глава.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите