Румен Петков: Оттеглянето на Станишев би снело част от напрежението на улицата

Румен Петков: Оттеглянето на Станишев би снело част от напрежението на улицата
„Ако ние допускаме хора с осъдителни присъди, хора със спорен морал да влизат, нищо добро не ни очаква и така няма да приберем улицата. Когато ние сме участници в задкулисието, няма да приберем улицата”, обясни Петков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Аз продължавам да считам, че оттеглянето на г-н Станишев би снело част от напрежението на улицата“, заяви пред ТВ7 бившият вътрешен министър и депутат от КБ Румен Петков.

„Важно е да се знае, че в пленарния състав няма никакво колебание за подкрепата на правителството на г-н Орешарски, още повече че той направи в първата си заявка в парламента няколко много силни заявления пред гражданите“, каза още Петков.

Той отбеляза, че на проведеното снощи заседание на Общинския партиен съвет на БСП основният въпрос, свързан с ръководството на партията, не е бил обект на разглеждане и че ще бъде решаван на предстоящ конгрес.

Петков призна, че тогава е станало ясно, че част от решенията за номинации на политически лица в управлението на държавата са минали през ДПС, както и че е бил поет ангажимент в едноседмичен срок всички действия на партията до момента да бъдат анализирани критично.

„Ако ние допускаме хора с осъдителни присъди, хора със спорен морал да влизат, нищо добро не ни очаква и така няма да приберем улицата. Когато ние сме участници в задкулисието, няма да приберем улицата“, обясни Петков.

#Румен Петков #БСП #Сергей Станишев #оставка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници