Ангел Найденов: Оставката на Станишев няма да допринесе за излизане от кризата

Ангел Найденов: Оставката на Станишев няма да допринесе за излизане от кризата
Дискусията върви в посока - какво би укрепило правителството на министър-председателя Пламен Орешарски, посочи още Найденов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Оставката на Станишев с нищо няма да допринесе за излизане от кризата, заяви Министърът на отбраната и член на ръководството на БСП, Ангел Найденов, предава „24 часа“.

Няма искания за оставки, няма искания за предсрочно прекратяване на мандата, няма гласове, предлагащи предсрочни парламентарни избори“, добави Найденов.

Подкрепата за правителството е темата, по която няма различия между депутатите и между членовете на Националния съвет на БСП., посочи военният министър.

Дискусията върви в посока - какво би укрепило правителството на министър-председателя Пламен Орешарски, посочи още той.

"Тази дискусия минава през искания за оставки на Изпълнителното бюро, на председателя на ИБ. До този момент няма предложения за свикване на пълен цикъл отчетно-изборен и провеждането на нов конгрес. В дискусията присъства искане за свикване на ново заседание на конгреса на БСП", отбеляза още Ангел Найденов

"В момента тече тежка, трудна, на моменти много емоционална дискусия между членовете на Националния съвет. Дискусията отговаря на високия градус на напрежението извън централата на БСП. Всички ние сме със съзнанието за силата на протестите, за това, че те са израз на дълго трупан гняв, на изчерпаното търпение на голямата част от хората, които участват, и на тези, които не участват в тези протести", каза Найденов.

#Ангел Найденов #Сергей Станишев #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници