Кольо Колев: Заседанието на КСНС само засили общественото недоволство

Кольо Колев: Заседанието на КСНС само засили общественото недоволство
Според Колев, изказването на Росен Плевнелиев, че протестиращите трябва да бъдат чути няма да ги успокои, защото тук има различни видове протести и част от протестиращите са политически ориентирани и искат касиране на изборите и в този смисъл - искат избо
A A+ A++ A

Заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност само засили общественото недоволство, заяви пред „Фокус“ социологът Кольо Колев.

На това заседание просто се използва поводът за Пеевски, за да се прави политически пиар, това е, което се случва. Ще обсъдим проблемите на сигурността в този формат - безумие. Това не е нищо друго, освен политически пиар и правене на тумба-лумба. В това се корени проблемът”, коментира Колев.

Според него, изказването на Росен Плевнелиев, че протестиращите трябва да бъдат чути няма да ги успокои, защото тук има различни видове протести и част от протестиращите са политически ориентирани и искат касиране на изборите и в този смисъл - искат избори „тук и сега”.

Друга част са протестиращите са тези, които протестират срещу назначаването на Пеевски, и скритият контекст зад това назначение. Едните могат да бъдат успокоени, а другите ще си настояват докрай, за бързи избори, тук и сега. Няма да се успокоят протестиращите. Това изказване, само по себе си, е малко смешничко. Кои протести по-точно трябва да бъдат чути, кое от всичките неща, трябва да бъде чуто? Това е обща фраза, нищо незначеща, и е добре звучаща”, каза Колев.

#Кольо Колев #КСНС #протести

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници