Борисов ще уведоми ЕНП, че са искали да го убият

Борисов ще уведоми ЕНП, че са искали да го убият
A A+ A++ A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще уведоми ЕНП за това какво се случва в България и че са искали да го отстранят физически, предаде агенция “Фокус”. Борисов отива на Среща на върха на лидерите на ЕНП във Виена. "Какво значи в правова държава - "с нестандартни мерки". Според мен значи това", каза Борисов, след като напусна заседанието на КСНС при президента.

"Призовавам ги за спокойствие. Тези, които протестират, да протестират мирно. Да не се поддават на провокации, на мутрите, които от "Атака" изкарват по улиците. На тези, които ги дават по снимките и големи медийни шефове ги насъскват един срещу друг. Призовавам Станишев и Местан малко да се огледат, животът не е само днес и утре. Волен Сидеров ще ги излъже и тях, ще се обърне срещу тях. Има ли в дневния ред точка за избирателния закон, 97 депутати са вътре, каза Борисов.

"Аз с любов ги победих. Това каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в президентството, на коментар за това, че "нестандартно" не означава непременно, че ще убият; можело да значи и "с любов", добави Борисов.

"Какво значи за вас - нестандартни методи за разправа с първата политическа сила, победила на изборите? Как ти звучи нестандартно? Аз го разбирам по този начин. Аз с любов ги победих", каза Борисов.

"Най-големите контрабандисти сега са в управлението. Между Местан, Орешарски и Станишев не се знае кой е предложил Делян Пеевски. И вие ги търпите седем дни да мъцкат", каза Борисов.

"Ахмед Доган е този, който назначи Делян Пеевски - да знаете всички. Затова мъцкат и не може да разбереш дали неправилно говорят или - не могат да говорят. Те видяха, че с избори не могат да ме победят", каза Борисов.

#убийство #скандал #Сидеров #КСНС президент #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници