Юлияна Плевнелиева участва в протестите

Юлияна Плевнелиева участва в протестите
Юлияна Плевнелиева. Снимка: в. „Телеграф“
A A+ A++ A

Съпругата на президента Росен Плевнелиев - Юлияна, се включи активно в антиправителствените протести, след като в продължение на няколко дни агитираше хората да излязат на улицата в социалната мрежа „Туитър“, съобщава в. „Телеграф“.

Юлияна първо разпространила в „Туитър“-акаунта си информацията за готвения протест срещу назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

Съобщението гласеше: „Протест срещу избирането на Пеевски за шеф на ДАНС в 18:30 пред Министерски съвет“ и е ретуитнато (препредадено) от Плевнелиева около 11 ч.

 

По-късно Плевнелиева е засечена от фотографите сред скандиращите в понеделник вечерта - в компанията на свои приятели.

На 18 октомври 2010 година Юлияна Плевнелиева разбуни духовете в интернет с кратичкото си, но дълбокомислено послание в „Туитър“.  Тя написа следното: „Не ни трябва бойкометър, трябва ни бойкомет. Да го прати през девет планини в десета и там да се оправят, завалиите…“.

Всеизвестно е, че Юлияна Плевнелиева упорито бяга от образа на първа дама и досега никога не се е появявала на събитие със съпруга си. Тя използва често социалните мрежи, за да изкаже мнение по актуално събитие.

#Росен Плевнелиев #Юлияна #протест #Делян Пеевски #ДАНС #Туитър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници