Бойко Борисов: Нито Доган съм виждал, нито Гоцев, нито филанкешията

Бойко Борисов: Нито Доган съм виждал, нито Гоцев, нито филанкешията
Бившият премиер коментира още, че са идиотщини твърденията за връзка на Борисов с Доган и ген. Любен Гоцев по казуса Пеевски. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Вотът на недоверие го даде улицата, заяви по време на брифинг в парламента председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на въпрос дали ГЕРБ ще инициира вот на недоверие към правителството на Пламен Орешарски.

„Когато нямаше и 3000, се сбиха с полицията, с камъни, на другия ден излязох и казах – по асфалта, който съм полагал с толкова любов, няма да дам да се лее кръв. Аз не знам тези хора с какви очи гледат цяла София затворена, море от хора и пак стоят – ама ние ще се поправим. Ясно е, че вместо Пеевски ще сложите Писанчев, Иван Иванов или Петко Петков – няма значение, той ще изпълнява задачите на същите тези хора”, посочи Борисов.

„След като Калин Тихолов не е министър, а съветник при Орешарски – пак ще си направят далаверата. За какво да им угаждаме и да стоим тук? Ясно е, че този парламент в този вид не отговаря на обществените нагласи. Проблем са тези, които правят Местан, Станишев и Орешарски смешни пред обществото, защото тях ги е страх да кажат кой им е наредил, защото трябва да кажат – Доган ни каза, а ги е страх да го кажат, забранено им е”, заяви Бойко Борисов.

Бившият премиер коментира още, че са идиотщини твърденията за връзка на Борисов с Доган и ген. Любен Гоцев по казуса Пеевски.

„Нито Доган съм виждал, нито Гоцев, нито филанкешията. Само съдилища за тези хора и само пари за старческите домове и детските градини”, каза Борисов.

#Бойко Борисов #ГЕРБ #БСП #Орешарски #Пеевски #Местан #Станишев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници