Борисов: Ще съдя Станишев за клевета

Борисов: Ще съдя Станишев за клевета
Кабинетът още няма вицепремиер, който да отговаря за фондовете, затова ще им спрат парите, прогнозира Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се закани да съди председателя на БСП Сергей Станишев за клевета заради твърденията му, че е имал криминално минало.

"Това правителство и този парламент час по-скоро трябва да се махне. Месец, месец и половина ще стане след изборите тези, които казаха, че са готови с експерти, нямат експерти. Те още нямат заместник-министри, нямат областни управители", каза още бившият премиер на пресконференция в парламента, цитиран от агенция "Фокус".

"Защо ги плашат избори ли? Представете си - Станишев в Благоевградско, Плевенско или в Белене. Те още нямат вицепремиер, който да отговаря за фондовете, затова ще им спрат парите", заяви Борисов.

"Щом Левски за тази партия е престъпник, всичко казано от тях за мен е комплимент", каза лидерът на ГЕРБ по повод изказванията на представители на ДПС за криминалните му дела.

"Когато ДПС говори, че аз имам връзка с каквито и да е криминални дела, вижте какво е казала сегашната зам.-министърка на образованието за нашата икона Васил Левски. Че Апостола на свободата бил нарушител на обществения ред. Слагат зам.-министър на земеделието, който правеше заменките", посочи Борисов.

"Истински съм горд, че има такова гражданско общество", добави той.

"Орешарски продължава да се гърчи и да им влиза в комбинациите. На негово място - отдавна щях да подам оставка", каза Борисов.

#Бойко Борисов #Сергей Станишев #Пламен Орешарски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници