ЧЕЗ: Ще бъдем безкомпромисни към фирми, причиняващи аварии

ЧЕЗ: Ще бъдем безкомпромисни към фирми, причиняващи аварии
Ще бъдем безкомпромисни в такива случаи и ще се възползваме от всички възможности, които ни дава законът, за да защитим клиентите и акционерите си, предупреди Стефан Апостолов, изпълнителен директор на „ЧЕЗ Разпределение България“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Фирма, наета от Център за градска мобилност да поставя обезопасителни колчета, е причинила аварията тази сутрин, когато услугата паркиране с SMS в „Синя“ и „Зелена“ зона беше временно недостъпна, съобщиха от ЧЕЗ.

Това е станало на ул. „Сердика“ 15. Аварията остави без ток района между ул. „Екзарх Йосиф“ 37 и ул. „Бачо Киро“ 50.

„Обръщаме се още веднъж към всички фирми, които изпълняват изкопни работи, да спазват изискванията за съгласуване на същите, тъй като несъгласуваните им действия обикновено водят до аварии, които причиняват неудобства на клиентите ни и затрудняват работата на институциите“, каза Стефан Апостолов, изпълнителен директор на „ЧЕЗ Разпределение България“.

„Считаме, че трябва да се подхожда отговорно към тази дейност, за да не се допускат подобни проблеми, които злепоставят компанията ни. Ще бъдем безкомпромисни в такива случаи и ще се възползваме от всички възможности, които ни дава законът, за да защитим клиентите и акционерите си", каза предупреди Апостолов.

#ЧЕЗ #Стефан Апостолов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Енергетика
Последно от Енергетика

Всички новини от Енергетика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници