Румен Петков: Тези, които излъгаха БСП и обществото, трябва да се оттеглят

Румен Петков: Тези, които излъгаха БСП и обществото, трябва да се оттеглят
Петков добави, че „за първи път от 15 г. насам, от улицата се чуват рефрени, които бяха забравени, като „червени боклуци“ и „червена мафия“, които социалистическата партия не заслужава“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

 

БСП трябва да изпълни ангажимента си за публичност и прозрачност, защото БСП подведе тези, които й гласуваха доверие, и тези, които излъгаха и обществото, и партията, трябва да понесат отговорност и да се оттеглят, каза пред бТВ бившият вътрешен министър и член на НС на БСП Румен Петков.

В противен случай фразата на Станишев, че знае как се носи отговорност, е само куха фраза“, смята Петков.

Според него Сергей Станишев използва тази фраза, за да се вкопчи в стола и да стои там до окончателното приключване на партията.

Фактът, че френските социалисти реагираха много остро, че испанските социалисти реагираха много остро, и фактът, че големият приятел на българските социалисти Ханес Свобода много деликатно изрази своето смущение от действията на ръководството на БСП, са достатъчно показателни“, смята Петков.

Той добави, че „за първи път от 15 г. насам, от улицата се чуват рефрени, които бяха забравени, като „червени боклуци“ и „червена мафия“, които социалистическата партия не заслужава“.

#Румен Петков #БСП #протести

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници