Кирил е Къртицата, Любо е победител

Кирил е Къртицата, Любо е победител
Кирил Ефремов е Къртицата. Снимка: „Къртицата“
A A+ A++ A

Актьорът Кирил Ефремов е Къртицата от едноименното шоу по ТВ7. Това стана ясно след повече от петчасово живо предаване - Финалът на риалитито. След няколко елиминационни теста от надпреварата за спечелване на голямата награда отпаднаха Гибона, Деян Неделчев – Икебаната, Тодор.

Тримата последни участници - Кирил, Марина и Любо, преминаха през всички изпитания на шоуто за три месеца, но актьорът Кирил Ефремов бе разкрит като Къртицата.

Той беше официално поздравен от всички заселници, водещите Иван и Андрей, както и от главния редактор на шоуто Ники Николов.

Оказа се, че над 60% от зрителите са гласували за него и той не взе наградата, която ще вземе някой от зрителите след жребий в сряда сутринта.

Победителят, който си отиде с другата част от наградата - чек от 137 450 лв., бе Любомир Жечев. Дали заради силната си игра, личностните си качества или заради помощта, която оказа на зрителите в разкриването на Къртицата, Любо събра 70% от техния финален вот, определящ победителя в шоуто.

Той бе категоричен, че няма да изхарчи парите за скъпи коли и маркови дрехи, а ще ги вложи в свои проекти, от които да спечелят и други хора.

#Иван и Андрей #Марина #Деян Неделчев – Икебаната #Марина #Любомир Жечев #Кирил Ефремов #Къртицата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Инбет Казино