БСП Пазарджик иска оставката на Станишев

БСП Пазарджик иска оставката на Станишев
Областният съвет на БСП-Пазарджик поиска оставката на Сергей Станишев и преразглеждане на областните управители.
A A+ A++ A

Областният съвет на БСП-Пазарджик поиска оставката на Сергей Станишев и преразглеждане на областните управители, съобщиха от Областния съвет на БСП-Пазарджик. В декларация на съвета до председателя и членовете на Националния съвет на БСП се посочва:

„Ние, членовете на Областния съвет на БСП-град Пазарджик, категорично изразяваме позицията си във връзка с предложението за избор на Делян Пеевски за председател на ДАНС. Решението беше голяма стратегическа грешка и доведе до срив на доверието, доверието в нас като партия, доверието в държавността.

Настояваме за: 1. Поемане на политическа отговорност и незабавно подаване на оставка от страна на председателя на НС на НСП Сергей Станишев.

2. Даване възможност на правителството да приеме необходимите мерки за стабилизиране на държавата и изпълни поетите обещания към хората.

3. Незабавна преоценка на кадровото решение за назначаване на областен управител и вземане предвид мнението на областната и общинските партийни организации. Страната ни има нужда от работещо и стабилно правителство. Считаме, че ако бъдат взети необходимите адекватни решения, България ще има шанс за положителна промяна.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници