Калин Врачански, Георги Господинов и Ивайло Захариев се включиха в протестите

Калин Врачански, Георги Господинов и Ивайло Захариев се включиха в протестите
Калин Врачански взе участие на протеста в Бургас. Снимка: Хайлайф, архив
A A+ A++ A

Писатели, актьори, известни личности подкрепиха протестите и излязоха на площада да изразят мнението си за ставащото в държавата, съобщи hotnews.bg.

Звездата от „Стъклен дом“ и Театър „София“ Калин Врачански се появи на шествията в Бургас. „Много ми харесва решението на Делян Пеевски да се оттегли, надявам се и много други да го последват. Мисля, че трябва да се свика Велико народно събрание, видя се, че тези обикновени избори не бяха ефективни. Ситуацията, която се получи е абсурдна - партии, които имат противоположни идеи да се коалират, лично аз това не го разбирам”, каза актьорът.

Звездата от сериала "Под прикритие" Ивайло Захариев пък протестира на жълтите павета заедно със съпругата си Миряна и невръстния си син Филип. На количката на бебето актьорът бе закачил надпис: "И аз протестирам".

В протестите срещу Делян Пеевски и кабинета Орешарски излязоха още писателите Румен Леонидов, Христо Бойчев и Георги Господинов.

Астроложката Марияна Добранова също показа активна позиция на площада, както и режисьорът Евгений Михайлов, актрисата Силвия Лулчева. Рапърът Устата пък коментира избирането на Пеевски за шеф на ДАНС в шеговит стил: ДАНС-ing Star.

#протест Орешарски #Бургас #Ивайло Захариев #Георги Господинов #Делян Пеевски #Калин Врачански

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници