БСП, район „Витоша“ – София: Станишев лично се погрижи Борисов да се върне на бял кон

БСП, район  „Витоша“ – София: Станишев лично се погрижи Борисов да се върне на бял кон
Единственият минимален шанс на правителството да се спаси, е незабавна оставка на Сергей Станишев като председател на Българската социалистическа партия. Това каза пред агенция „Фокус“ Страхил Ангелов, председател на РС на БСП – район „Витоша”.
A A+ A++ A

Единственият минимален шанс на правителството да се спаси е незабавна оставка на Сергей Станишев като председател на Българската социалистическа партия.

Това каза пред агенция „Фокус“ Страхил Ангелов, председател на РС на БСП – район „Витоша“ и народен представител от Коалиция за България. По думите на Ангелов Сергей Станишев по никакъв начин не се вписва в дневния ред на българското общество.

„Думите му отекват в пространството и нямат чуваемост. Вече няма никакво значение той какво обещава и какво говори, добър човек ли е Делян Пеевски... Всичко това загуби абсолютно всякакво значение и смисъл“, каза Страхил Ангелов.

На въпрос за коментарите за това, че са поискали оставката на Сергей Станишев и цялото Изпълнително бюро, Страхил Ангелов обясни:

„Чувам най-различни коментари – първо, решението да му бъде искана оставката не е мой едноличен акт. Зад това решение стои единодушно цялата партийна организация на район „Витоша“. „Абсолютно несериозно е да се твърди, че едва ли не моите действия и моите твърдения щели да върнат ГЕРБ на власт. Сергей Станишев лично се погрижи Бойко Борисов да се върне на бял кон, абсолютно необезпокояван. По-добър сценарий според мен нямаше човек в тази държава, който да сътвори. Оставането на Станишев като председател на партията и председател на Парламентарната група ще доведе партията и държавата до пълен крах“, смята Страхил Ангелов.

#протести Орешарски #Сергей Станишев #оставка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници