Цветанов: Петима прокурори искаха да ме разходят към Съдебната палата

Цветанов: Петима прокурори искаха да ме разходят към Съдебната палата
Цветанов сподели, че се чувства репресиран от тези, които управляват, защото те много добре знаят какво е постигнато от 2009 г. в сектор сигурност. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Има петима прокурори, които искаха да ме разходят на един доста добър туристически тур към Съдебната палата, каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и бивш министър на вътрешните работи Цветан Цветанов пред бТВ, предаде „Фокус".

„Минахме първо през Специализираната прокуратура, оказа се, че там не трябва да бъда, а трябва да отида в Софийска градска прокуратура. Всъщност призовката ми беше за Софийска специализирана прокуратура", обясни Цветанов.

„Винаги когато са били събирани достатъчно доказателства, тогава е пристъпвано към дадена операция. Работили сме много добре с предишния главен прокурор Борис Велчев и в много от случаите винаги сме се съобразявали с наблюдаващите или окръжни прокурори, които са присъствали на оперативките", коментира бившият вътрешен министър.

На въпрос боли ли го от това, че е обвиняем, Цветанов отговори: „Не, не боли".

Той сподели, че се чувства репресиран от тези, които управляват, защото те много добре знаят какво е постигнато от 2009 г. в сектор сигурност.

„Аз се гордея от това, което постигнахме с колегите, които работиха и все още работят в системата", каза Цветан Цветанов.

Той добави, че полицейските служители са изпълнявали всички разпореждания, които са били планирани в провеждането на дадена операция.

#Цветан Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници