Bing драматично разшири функцията Bird's Eye

Bing драматично разшири функцията Bird's Eye
A A+ A++ A

Microsoft продължава усилено да работи по разширяването на функционалността на търсачката Bing и интегрираните към нея карти Bing Maps. Само преди няколко дни към Bing Maps бяха добавени десетки нови градове с функцията Bird's Eye, която позволява на потребителите да разглеждат забележителностите от птичи поглед и е доста интересна алтернатива на конкурентното Street View. За съжаление България все още не фигурира в картата с покритие на Bird's Eye, но с оглед на това, че Microsoft все по-интензивно добавят европейски градове, съвсем скоро можем да очакваме и това да се случи.

Другият интересен ъпгрейд е на Venue Maps, който вече поддържа над 4700 локации в 59 държави. Venue Maps представляват карти на молове, паркове и развлекателни комплекси. Актуализираните услуги са вече достъпни в интернет и за потребителите с Windows Phone, а вероятно съвсем скоро ще бъдат налични и за iOS с оглед на решението на Apple да премине към Bing като основна търсачка.

http://www.bing.com/blogs/site_blogs/b/maps/archive/2013/06/11/largest-shipment-of-bird-s-eye-100-000-dvds-of-imagery.aspx

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници