Орешарски към неправителствените организации: Критикувайте ни!

Орешарски към неправителствените организации: Критикувайте ни!
Министър-председателят Пламен Орешарски и министърът на финансите Петър Чобанов проведоха в Министерския съвет консултации с представители на неправителствения сектор. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Премиерът Пламен Орешарски и министърът на финансите Петър Чобанов призоваха неправителствените организации към диалог и критично отношение към дейността на правителството в икономическата сфера, съобщава „24 часа“.

„Покрай темата за бизнес климата засегнахме и други въпроси, свързани както с намеренията на правителството в икономическата сфера, така заявихме готовност от наша страна - аз и финансовият министър, да водим периодичен диалог с тях за обмяна на становища, експертиза, и изрично помолих за критично отношение към действията на правителството в икономическата сфера“, заяви  Орешарски след срещата си с представители на неправителствени организации в сферата на икономиката.

Премиерът обясни, че благодарение на градивната критика ще бъдат избегнати практики, които сме наблюдавали в миналото – набързо приети решения, които също след това много набързо трябва да се поправят.

Той посочи, че българските производители не са равнопоставени на вноса, в отговор на въпрос за снижената прогноза на Световната банка за икономическото развитие на България.

#Пламен Орешарски #Петър Чобанов #неправителствени организации #Световната банка #Орешарски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници