Лаков: Давам полетите на „Бистришките тигри“ с „Авиоотряд 28“ на главния прокурор

Лаков: Давам полетите на „Бистришките тигри“ с „Авиоотряд 28“ на главния прокурор
Трябва да отговорим на обществото какво са стрували полетите на бившите управляващи с „Авиоотряд 28“ на българския данъкоплатец, заяви Лаков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Възнамерявам да предоставя материалите за пътуването на отбора на „Бистришките тигри“ с правителствения самолет на главния прокурор. Трябва да отговорим на обществото какво са стрували полетите на бившите управляващи с „Авиоотряд 28“ на българския данъкоплатец, заяви председателят на временната парламентарна комисия Венцислав Лаков от „Атака“.

„Няма основание за превозване на отбора, отчетният документ е направен три дни след самия полет, няма и списък на хората, които са пътували, все очевидни нарушения“, коментира Лаков, цитиран от БГНЕС.

Само един полет с „Кугър“-а струва 5800 евро.

За полетите на „Авиоотряд 28“ депутати ще изискат данни от Министерския съвът, от самия „Авиоотряд 28“, от НСО, от МО, от МВнР, от въздухоплавателната администрация, от летищата София и Крумово, Гранична полиция, митниците, Сметната палата, Министерството на транспорта, президентството и от БФС, от футболните клубове Витоша-Бистрица (за полетите на „Бистришките тигри“ - бел.ред./ и от клуба на отбора от Етрополе.

#"Авиоотряд 28" #Венцислав Лаков #"Атака"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници