Сидеров: Еврофондовете са облекчаваща мярка, необходимо е да се обърнем към Китай

Сидеров: Еврофондовете са облекчаваща мярка, необходимо е да се обърнем към Китай
Лидерът на „Атака“ припомни, че обръщането на България към реални инвеститори, а не към колонизатори, е било записано още в плана „Сидеров", икономическата програма на партията. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

 

Еврофондовете са само палиативни мерки, а обръщане към велики държави като Китай е съвсем естествено, задължително и необходимо. Няма друг начин за развитието на България“, заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров по време на кръгла маса „Възможности за инвестиции от Китай в българския бизнес и икономика", предаде „24 часа“.

„Отношенията ни с Китай могат да се развиват по-интензивно“, добави Сидеров и призова кабинета „Орешарски“ да преразгледа политиката си по отношение на страните от БРИКС - Бразилия, Русия, Индия, Китай и Република Южна Африка.

Сидеров подчерта, че същинските проблеми на България са развитието на икономиката, създаване на работни места и икономически ръст, като кръглата маса била по повод решаването на тези проблеми.

Лидерът на „Атака“ припомни, че обръщането на България към реални инвеститори, а не към колонизатори, е било записано още в плана „Сидеров“, икономическата програма на партията.

Сидеров заяви още, че имаме нужда от сериозен икономически ръст, а не от заложените 0,3%. и напомни, че още по време на управлението на кабинета „Борисов“ е предложил българската страна да се обърне към Китай за инвестиции.

Волен Сидеров подчерта още, че причината за ниския стандарт на живот в България е, че страната ни от производител и износител на продукти от първа необходимост, се е превърнала основно във вносител.

По покана от китайска страна делегация от членове на националното ръководство на „Атака“ заминава на официално посещение в страната, на което ще бъдат обсъдени възможностите за инвестиции в България.

#Волен Сидеров #Китай #инвестиции

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници