Борисов: Направих магистрали, мостове, а сега Орешарски наготово ще ги открие

Борисов: Направих магистрали, мостове, а сега Орешарски наготово ще ги открие
„Аз три пъти им подавах ръка да дойдат и да работим в това тежко време заедно. Какво направиха – държат се все едно са спечелили изборите, но те загубиха изборите от ГЕРБ“, заяви Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

 

Аз градях България. Аз направих магистрали, мостове. Сега Орешарски наготово за последно ще открие и „Струма“, и „Тракия“, и Дунав мост, и „Хемус“. Да видим след него следващият какво ще има оставено да открие“, каза председателят на ПГ на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде „Фокус”.

За над 210-215 милиона са купували правителствени самолети, те ще ми правят сметка къде съм пътувал да откривам и защо съм летял“, каза Борисов.

Летял съм, защото така съм преценил за своята сигурност. Те затова се казват правителствен отряд, за да се лети с него. Защо купиха самолети тогава – два еърбъса? Защото комисионата, за която говорят, е 10 милиона долара, която са взели Станишев и компания. Защо не искат това да е в комисията? То е по същото време. Ние плащахме самолетите. Защо в комисията за Отряд 28 не влиза и това? Ето ви диктатура – политически неудобните ще ги мачкаме, а нашите далавери ще замитаме“, добави бившият премиер.

„Ние сме в парламента, по цял ден ще ги критикуваме“, каза още той.

На въпрос докога ГЕРБ няма да влизат в пленарна зала, Бойко Борисов отговори: „Докато се държат като преди 9 септември или след 9 септември – вече не знам, като диктатори, които унижават първата политическа сила. Ние не сме тук в лично качество. Тук са ни изпратили хората и те са гласували най-много за нас“.

„Поведението им няма да се промени, защото те искат да наложат диктатура, затова първо пипат службите, създават си органи за репресия, поголовна чистка на всички качествени хора. Сега и Теменужка е дошла от Агенцията за държавна финансова инспекция, която е един перфектен специалист, тази, която ги изобличи и за „Хохегер“, и за АЕЦ „Белене“. Те я махат веднага“, коментира Борисов.

Според него БСП, ДПС и „Атака“ не са склонни към извинения.

Аз три пъти им подавах ръка да дойдат и да работим в това тежко време заедно. Какво направиха – държат се все едно са спечелили изборите, но те загубиха изборите от ГЕРБ. Откъде накъде ще ми държат менторски тон като победители, за това, че им позволихме и сме диалогични, искаме да има мир“, запита Борисов.

#Бойко Борисов #Пламен Орешарски #БСП #ДПС #Атака #ГЕРБ #парламент скандали

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници