Madfinger Games с повече детайли за Dead Trigger 2

Madfinger Games с повече детайли за Dead Trigger 2
A A+ A++ A

Една от хитовите игри на миналата година е почти готова да се завърне с второто си издание и авторите и от Madfinger Games са готови да споделят повече детайли за него. Става дума за Dead Trigger 2, която може да видим във впечатляващо видео, демонстриращо възможностите на мобилния процесор NVIDIA Tegra 4.

Новата игра ще се държи като заглавие от жанра MMORPG и ще стимулира сътрудничеството между играчите, но винаги може да изберете да играете самостоятелно. Интересно е, че действието в играта ще се развива в реално време.

На Tegra 4 се дължат допълнителните ефекти, които ще показва играта - сложни отражения, висококачествени текстури, динамично осветление, физически ефекти и др., а видеото само засили интересът ни към играта. В интерес на истината днес успяхме да я видим в действие върху прототип на конзолата NVIDIA Shield, но нямахме разрешение да я заснемем. Освен това и някои от контролните бутони на устройството не работеха, заради тестовия му характер.

Иначе от студиото съобщават, че играта идва с леко променен начин на управление и допълнителни модели на зомбита. Официалната премиера на играта очакваме по-късно през лятото за iOS и Android, а на изложението Е3 другата седмица ще има нейна работеща версия.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино