Asus Transformer Book Trio комбинира Windows 8 и Android с 2 процесора Intel

Asus Transformer Book Trio комбинира Windows 8 и Android с 2 процесора Intel
A A+ A++ A

Пред последните години комбинацията на няколко продукта в един става все по-разпространена и от разтворими пакетчета кафе 3 в 1 се стигна до компютър 2 в 1 - таблет плюс лаптоп. Докато хибридните лаптопи, изглежда, се радват на интереса на публиката, Asus решиха да вдигнат нивото и по време на Computex представиха лаптоп 3 в 1. Transformer Book Trio би трябвало да е първият компютър, който всъщност едновременно е таблет, лаптоп и настолен компютър.

Работи с Windows 8 и Android 4.2 Jelly Bean, които са достъпни и в двата режима - настолен и мобилен. Таблетът е с диагонал на екрана 11,2" и резолюция 1920 x 1080 пиксела. Всъщност Transformer Book Trio се превръща в настолен компютър благодарение на допълнителна док станция, която включва лаптоп процесор и осигурява пълна QWERTY клавиатура, вградена батерия и допълнителни портове.

Въпреки че работи с две различни операционни системи, от тайванската компания обещават, че синхронизацията на данните е безпроблемна и потребителите винаги знаят докъде са стигнали. Transformer Book Trio има два процесора Intel, единият от които е Intel Core i7 (Haswell), а другият - Atom с честота 2GHz. Според данните на Asus таблетът ще може да работи с едно зареждане на батерията около 15 часа. Потребителската памет на док станцията ще е 750 GB, а лаптопът ще разполага с 64GB SSD.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино