Бойко Борисов: Цветанов си даде имунитета, Станишев не го направи

Бойко Борисов: Цветанов си даде имунитета, Станишев не го направи
Бившият премиер коментира, че Сергей Станишев в продължение на четири години всеки ден клеветял България. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Станишев тръбеше, че ще си даде имунитета, но не го направи. Това, което е казал Цветанов, го е изпълнил на мига, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти.

„Много неща могат да се случат, съжалявам, че Народното събрание и този кабинет тръгнаха по тази плоскост, защото дневният ред тук е съвсем друг, и виждате, че хората очакват да им се подобри животът, а в същото време в Европа положението става още по-тежко. Няколко пъти се опитвах да кажа, че трябва по-прагматично да се използва целият капацитет на държавата в тази криза. Вместо това се правят комисии, които единствено разглеждат службите, и надали ще подобрят живота на хората. Времето минава“, обясни Борисов.

Бившият премиер коментира, че Сергей Станишев в продължение на четири години всеки ден клеветял България.

„Аз съм казал, че е по-добре да има правителство, отколкото да няма. Винаги съм казвал, че по темите, които са важни за хората, могат да имат нашата подкрепа. Лидери на партии подскачат срещу нас и обиждат. Във всяко друго Народно събрание подобно поведение щеше да бъде санкционирано с отстраняване от залата. Председателят на партия „Атака“ идва при нас, застава, провокира“, обясни Борисов.

В заключение лидерът на ГЕРБ каза, че малко са хората в света, които са водили толкова много операции, за толкова тонове наркотици, колкото той, по времето, когато е бил главен секретар.

#Бойко Борисов #ГЕРБ #Цветан Цветанов #Станишев #Сергей Станишев #Борисов #"Атака"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници