Цветанов: Аз съм невинен

Цветанов: Аз съм невинен
„Уверявам ви, че всичко, което съм правил като министър на вътрешните работи, е само едно – да се водя от интересите на държавата, да се боря срещу тежката трансгранична организирана престъпност“, каза Цветанов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

 

Казвам ви категорично, аз съм невинен“, заяви заместник-председателят на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов пред журналисти.

Уверявам ви, че всичко, което съм правил като министър на вътрешните работи, е само едно – да се водя от интересите на държавата, да се боря срещу тежката трансгранична организирана престъпност“, каза Цветанов.

Самият факт, че всички доклади на Европейската комисия за ясната политическа воля, за реформите, които бяха осъществени в сектор сигурност от МВР, са продукт и функция на професионалистите в МВР, на правителството на Бойко Борисов и парламента, който е гласувал законодателните промени“, обясни бившият вътрешен министър.

Цветанов каза, че те са „довели до много видими, осезаеми резултати, които бяха маркирани и в докладите на Държавния департамент на САЩ, особено по темата за наркотиците“.

#имунитета #Цветан Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници