Цветлин Йовчев: Калин Георгиев е изявил желание да напусне МВР

Цветлин Йовчев: Калин Георгиев е изявил желание да напусне МВР
Йовчев добави, че в МВР ще има и структурни, и кадрови промени, които ще бъдат определени на база на няколко критерия, по който всеки ще бъде оценен – лоялност към системата, компетентност. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

 

Калин Георгиев е заявил желание да напусне системата, заявил го е и пред мен, заяви го в разговор с мен. Така че няма да правя оценка на дейността му“, сподели новият министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев пред ТВ7.

Той бе попитан дали главният сектретар ще бъде оставен на поста си, но отговори, че „все още няма идея кой може да го замени“.

Аз съм с много добри впечатления за него, оценявам го като наистина много интелигентен, подготвен човек, кадър на МВР“, добави още министърът на вътрешните работи.

Всички, които не са лоялни, не са компетентни, не са съпричастни към дейността на министерството и към резултатите, които постига, няма да имат място на ръководни постове. Така че ще има промени в тази посока“, коментира още Йовчев.

Той добави, че в МВР ще има и структурни, и кадрови промени, които ще бъдат определени на база на няколко критерия, по който всеки ще бъде оценен – лоялност към системата, компетентност.

#Цветлин Йовчев #МВР #Калин Георгиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници