Валери Симеонов: Абсурд е това правителство да успее

Валери Симеонов: Абсурд е това правителство да успее
Според Симеонов тази партия очевидно е застанала на страната на БСП и ДПС. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Това правителство не е сформирано, за да успее, заяви Валери Симеонов, председател на НФСБ.

„Направих си труда да погледна биографиите на тези хора и установих, че 10 от тях са „калинки“, най-вероятно с достоверни дипломи. С изключение на една „калинка“ - Хасан Адемов, за чиято диплома, издадена от Бургаския университет, има съмнения“, заяви Симеонов пред БНР.

Той заяви, че продължава да не може да приеме едно такова поведение - защо двете най-големи партии не направиха едно двупартийно правителство, каквото беше направено в Германия, където двата полюса се обединявят.

„Когато сме в такава тежка и дълбока криза, не мисля, че не можеше да се постигне това. Стига да се желае истински. При такъв състав правителството ще оцелее до есента. То е създадено, за да симулира управление 4-5 месеца, за да бъдат разкарани кадрите на ГЕРБ. Ролята на „Атака“ е на национален предател“, коментира Симеонов.

Според него тази партия очевидно е застанала на страната на БСП и ДПС.

„Сидеров гласува сам, но неговите хора намалиха кворума. Сидеров падна в капана, който искаше да заложи на другите. Нашата партия прави всичко, за да предизвика нови избори. Защото тези бяха манипулирани. Ние влязохме в парламента, но не ни пуснаха“, каза още Симеонов и заяви, че в Конституционния съд се обикаля и се оказва натиск.

#Валери Симеонов #НФСБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници